Personal Training

Sportschool Bushido biedt kinderfeestjes aan voor karate, kickboksen, judo en hiphop streetdance. 

De kinderfeestjes worden gehouden op een zaterdag van 14.00-16.30 uur. Een andere dag is mogelijk in overleg. De locatie waar de kinderfeestjes gegeven worden, is de locatie van Sportschool Bushido aan de Grote Brugsegrintweg 44 in Tiel. Deze locatie bevindt zich schuin tegenover de Kranshof, waar onder andere de Jumbo gevestigd zit.

Door wijzigingen in het parkeerbeleid rondom de locatie, is het mogelijk dat het vinden van een parkeerplek iets meer tijd vraagt. Om dit te voorkomen kunnen wij van tevoren advies geven over waar je het beste kunt parkeren.  

Wat gaan we doen tijdens het kinderfeestje?
Tijdens het kinderfeestje gaan de kinderen op een leerzame wijze, maar natuurlijk ook in spelvorm karate, kickboksen, judo of hiphop streetdance leren. Bij karate en judo krijgen alle kinderen een echt karate of judo pakje aan. Voor hiphop streetdance mogen de kinderen zelf hun leukste outfit uit de kast trekken en voor kickboksen mogen de kinderen een korte broek en sportshirt aantrekken, wij verzorgen de attributen. Tip! Geef dit ook door op de uitnodiging voor het kinderfeestje.

Tussentijds krijgen de kinderen wat te drinken en rond 16.00 uur gaan de kinderen pannenkoeken eten.

Naar wens kan er tijdens de eerste pauze ook ruimte gemaakt worden voor taart eten of cadeautjes uitpakken. Uiteraard krijgt de jarige ook van ons een cadeautje. Daarbij krijgen alle kinderen na afloop een beloning mee naar huis. 

Prijzen?
Kinderfeestjes bij Sportschool Bushido worden verzorgd vanaf 8 kinderen. De kosten per kind zijn €9,50. Aangezien wij op de locatie aan de Grote Brugsegrintweg niet beschikken over een pinautomaat, willen wij je vragen rekening te houden met een contante betaling. 

Wil jij ook jouw kinderfeestje bij Bushido vieren?

Vul hier je gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met je op.  Fysiotherapie van Laar

  Fysiotherapie van Laar beschikt over een nette ruime behandelkamer binnen Sportschool Bushido. De samenwerking tussen Sportschool Bushido en Fysiotherapie van Laar maakt het mogelijk dat indien nodig tijdens de behandeling van uw klacht gebruik gemaakt kan worden van een oefenzaal of de fitnessruimte. Vanaf 1 januari 2006 hebben patiënten geen verwijsbrief meer nodig van een huisarts voor een bezoek aan de fysiotherapeut. U kunt dus rechtstreeks terecht bij de fysiotherapeut. De fysiotherapeutische zorg wordt door praktisch alle zorgverzekeraars volledig vergoed.

  Op www.defysiotherapeut.com staat vermeld op welke wijze de verschillende zorgverzekeraars de directe toegankelijkheid ondersteunen en in hoeverre fysiotherapie in aanvullende verzekeringen wordt vergoed. Als uw zorgverzekering niet onder de met Fysiotherapie van Laar gecontracteerde zorg valt, of als u onvoldoende verzekerd bent voor fysiotherapie dan ontvangt u van Fysiotherapie van Laar een nota. Deze kunt u zelf indienen bij uw zorgverzekeraar. Per zorgverzekeraar kunt u behandelingen in veel gevallen gedeeltelijk vergoed krijgen. Dit is echter per zorgverzekeraar verschillend. Informeer zelf naar de vergoedingen.

  Openingstijden Tiel:
  Maandag Gesloten
  Dinsdag 07.30 tot 13.00 uur
  Woensdag 20.00 tot 22.00 uur
  Donderdag Gesloten
  Vrijdag 07.30 tot 15.00 uur
  Weekend Gesloten

   

  Vragen of een afspraak maken?
  Tel: 06 83980896
  E-mail: info@fysiotherapievanlaar.nl

  Jeugdsportfonds Gelderland

  Ieder kind verdient een kans om te kunnen sporten. Echter niet alle gezinnen in Nederland hebben het geld om hun kind(eren) te laten sporten. Jeugdsportfonds zet zich ervoor in dat wel alle kinderen die graag willen sporten, ook kunnen gaan sporten. Vanuit verschillende donaties en door hulp vanuit de overheid maken zij dit mogelijk.

  Het Jeugdsportfonds betaalt de contributie voor kinderen uit gezinnen die leven van een uitkering of een laag inkomen hebben. Jeugdsportfonds keert deze vergoeding uit rechtstreeks aan Sportschool Bushido en in uitzonderlijke gevallen als er budget over is voor een kind, kan Jeugdsportfonds ook tegemoet komen in de aanschaf van sportattributen of –kleding.

  Wilt u meer weten over Jeugdsportfonds, neem dan eens een kijkje op de website
  www.jeugdsportfonds.nl.

   

  Mocht u zelf een aanvraag willen doen voor uw kind(eren), kijk dan op www.jeugdsportfonds.nl/fonds/gelderland/.

  Bedrijfsfitness Nederland

  Via het Nationaal Bedrijfsfitness Plan kunt u met belastingvoordeel
  sporten bij Sportschool Bushido. Een voordeel voor u zelf en een voordeel voor uw werkgever. Een van de voordelen van sporten is namelijk dat u productiever bent in uw werk als gevolg van de stoffen die in het lichaam vrij komen na het sporten, maar ook dat u minder vaak ziek zult zijn doordat u beter bestand bent tegen virussen.

   

  Tevens is Bedrijfsfitness Nederland aan te raden voor de sectoren waarin licht tot zwaar lichamelijk werk verricht wordt. Juist in deze sectoren is het fijn om een sterke rug en goede beenspieren te hebben, zodat versleten knieën of pijn in de onderrug u niet belemmeren in uw werkzaamheden. Wilt u weten of u in aanmerking komt of heeft u andere vragen? Neem contact op met Bedrijfsfitness Nederland!

  Tel: 0513 633111
  E-mail: info@bfnl.nl

   

  Of kijk voor meer informatie op de website, www.bedrijfsfitnessnederland.nl.