Stootzaktraining

Je vindt boksen wel leuk, maar het hoeft niet echt een gevecht te worden? Dan is onze stootzaktraining iets voor jou. Hier train je het boksen op een stootzak en die slaat niet terug, ideaal! Tijdens deze training oefen je verschillende stoot- en traptechnieken. Dat is heel intensief, maar gelukkig kun je zelf bepalen hoe ver je gaat. Wil je het een keer proberen, dan ben je van harte welkom. Bokshandschoenen kun je van ons een keer lenen.

“Heerlijk om me zo uit te kunnen leven met muziek er bij!”

Covid-19 Update

Update: U kunt vanaf heden volgens onderstaand rooster online lessen op onze instagram pagina volgen.

Online Rooster

   

Beste leden,

Vandaag is duidelijk geworden dat alle sport- en fitnessclubs, tot in ieder geval 6 april dicht moeten ivm het Coronavirus.

Het is altijd de missie van onze sportschool om een zo groot mogelijke bijdrage te leveren aan de gezondheid van onze sporters en omgeving en voelt het voor ons als de juiste keuze om de deuren voorlopig te sluiten.

Zorg goed voor jezelf en voor de mensen om je heen. Wees verstandig, blijf in beweging en we zien jullie binnenkort graag gezond en wel weer terug bij ons!

Alle activiteiten in en namens onze sportschool worden vanaf vandaag, 15 maart 18.00 geannuleerd tot ten minste 6 april.

Houd voor updates onze sociale media kanalen en de website in de gaten.

Wij hopen op uw begrip en voor vragen kunt u altijd bij ons terecht.

Team Bushido

Holler Box