Aanbod

Gewoon Fysio beschikt over een nette behandelkamer binnen Sportschool Bushido. De samenwerking tussen Sportschool Bushido en Gewoon Fysio maakt het mogelijk dat we tijdens je behandeling  gebruik gemaakt kan worden van de nieuwste apparatuur. Een bezoek aan de Fysiotherapeut kan altijd zonder verwijzing van de huisarts. Je kunt dus rechtstreeks terecht bij de Fysiotherapeut.

Gewoon Fysio het heeft het doel om een Impact te maken!

Dit doen we door een blijvende oplossing te bieden aan mensen. Terug te gaan naar de kern van het probleem.

Vaak zit de kern van het probleem in het bewegen, rust en herstel. Met Gewoon Fysio zoek je samen naar een optimale balans van bewegen, rust en herstel. Trainen in een echte sportschool en zoeken naar een passende oplossing die écht werkt.

Gewoon Fysio is opgericht door Tommy Lin, een bekend gezicht in Sportschool Bushido en karateka.

Openingstijden:
Ma-Zo van 9:00-21:00.

 

Vragen of een afspraak maken?
Tel: 06 30 24 68 21
E-mail: hallo@gewoonfysio.nl

Ook bereikbaar via Whatsapp.

Ben jij opzoek naar een tof kinderfeestje?? Dan ben je bij Sportschool Bushido aan het juiste adres ✔️ Deel jouw sport met je vrienden/vriendinnen of ga de uitdaging aan door met zijn allen iets nieuw te leren.

Sportschool Bushido biedt kinderfeestjes aan in de vorm van  Kickboksen, Hiphop-Streetdance en Bootcamp

Een kinderfeestje aanvragen doe je door een WhatsApp berichtje te sturen of te mailen naar info@sportschoolbushido.nl. Wij zullen je aanvraag zo snel mogelijk in behandeling nemen. De feestjes worden gegeven op zaterdag of zondag (een andere dag is eventueel mogelijk in overleg) tussen 12:00 tot 14:30 of 14:00- 16:30 en duurt 2,5 uur.

De feestjes worden gegeven aan de Lutterveldweg 20, Tiel.

De bootcamp feestje worden gegeven op onze buitensport locatie aan de Wadenoijenlaan 300, Tiel (RKTVC).

Waaruit bestaat het kinderfeestje?
Tijdens het kinderfeestje gaan de kinderen in spelvorm en op leerzame wijze kickboksen, hiphop-streetdance of bootcamp leren.

 • Tijdens een kickboks kinderfeestje gebruiken de kids onze kickbokshandschoenen 🥊
 • Tijdens een hiphop-Streetdance kinderfeestje mogen de kinderen hun leukste outfit aandoen
 • Bij een Bootcamp kinderfeestje mogen de kinderen hun stoerste outfit aandoen, bij voorkeur met een lange broek en kleding die enigszins vies mag worden

Tip! Geef dit ook door op de uitnodiging voor het kinderfeestje.

Eten en drinken
Tijdens de kinderfeestjes krijgen de kids tussendoor wat te drinken en uiteraard kan er naar wens ook ruimte worden gemaakt voor een taartje en cadeautjes.

 • Na afloop krijgen de kinderen lekkere pannenkoeken geserveerd
 • Bij een bootcamp feestje is pannenkoeken eten niet mogelijk i.v.m. afwezigheid kantine. Hier kan wel worden gekozen voor een zelf te regelen maaltijd zoals frites. Dit kan genuttigd worden bij onze picknicktafels.

 

Prijzen
Kinderfeestjes bij Sportschool Bushido worden verzorgd vanaf 8 kinderen, waarbij wij een bijdrage vragen van €9,50 per kind. Voor een bootcamp feestje zal dit bedrag iets lager liggen, namelijk €8,- per kind.

 

Graag rekening houden met een contante betaling, tenzij overlegd.

Wil jij ook jouw kinderfeestje bij Bushido vieren?

Vul hier je gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

  Jeugd en Volwassen sportfonds Gelderland

  Iedereen verdient een kans om te kunnen sporten. Echter niet alle gezinnen in Nederland hebben het geld om zelf of hun kind(eren) te laten sporten. Het Sportfonds zet zich ervoor in dat iedereen die graag wil sporten, ook kunnen gaan sporten. Vanuit verschillende donaties en door hulp vanuit de overheid maken zij dit mogelijk.

  Het Jeugdsportfonds betaalt de contributie voor kinderen uit gezinnen die leven van een uitkering of een laag inkomen hebben. Jeugdsportfonds keert deze vergoeding uit rechtstreeks aan Sportschool Bushido en in uitzonderlijke gevallen als er budget over is voor een kind, kan Jeugdsportfonds ook tegemoet komen in de aanschaf van sportattributen of –kleding.

  Wilt u meer weten over Jeugdsportfonds, neem dan eens een kijkje op de website:
  www.jeugdsportfonds.nl.

   

  Mocht u zelf een aanvraag willen doen voor uw kind(eren), kijk dan op:

  www.jeugdsportfonds.nl/fonds/gelderland/

   

  Wilt u meer weten over het Volwassenen fonds? Of een aanvraag doen:

  https://www.volwassenenfonds.nl/gemeenten/gelderland/

  Bedrijfsfitness Nederland

  Via het Nationaal Bedrijfsfitness Plan kunt u met belastingvoordeel
  sporten bij Sportschool Bushido. Een voordeel voor u zelf en een voordeel voor uw werkgever. Een van de voordelen van sporten is namelijk dat u productiever bent in uw werk als gevolg van de stoffen die in het lichaam vrij komen na het sporten, maar ook dat u minder vaak ziek zult zijn doordat u beter bestand bent tegen virussen.

   

  Tevens is Bedrijfsfitness Nederland aan te raden voor de sectoren waarin licht tot zwaar lichamelijk werk verricht wordt. Juist in deze sectoren is het fijn om een sterke rug en goede beenspieren te hebben, zodat versleten knieën of pijn in de onderrug u niet belemmeren in uw werkzaamheden. Wilt u weten of u in aanmerking komt of heeft u andere vragen? Neem contact op met Bedrijfsfitness Nederland!

  Tel: 0513 633111
  E-mail: info@bfnl.nl

   

  Of kijk voor meer informatie op de website, www.bedrijfsfitnessnederland.nl.

  Chat openen
  Proefles of een vraag?
  Scan de code
  Hey jij daar! 👋
  Wil je een proefles of heb je een vraag?