Aanbod

Samen aan de slag met een Personal Trainer voor jouw persoonlijk doelen, of het nu gaat om gewicht verliezen, sterker worden, conditie verbeteren of iets anders. Alles is mogelijk! Herken jij jezelf in een van onderstaande punten, dan is Personal Training zeker iets voor jou!

Wil je er goed en representatief uitzien voor je werk, een bruiloft of een andere belangrijke gebeurtenis?
Heb je een lange tijd stil gezeten vanwege een blessure of ziekte?
Ben je pasgeleden moeder geworden en lukt het je maar niet van de zwangerschapskilo’s af te komen?
♦ Heb je overgewicht en raad de dokter of diëtist je aan op een gezonde wijze snel wat kilo’s te verliezen?
♦ Wil je graag de laatste kilo’s kwijt, maar weet je niet hoe? Of kan je wel een stok achter de deur gebruiken?
♦ Beheerst stress jouw leven en wil je graag aan jezelf werken door fysiek bezig te zijn?
♦ Ben je net gestopt met roken en wil je graag een gezonde leefstijl er op na houden?

Personal Training brengt vele voordelen met zich mee. Ben je nieuw in de Sportschool dan is een personal trainer zelfs aan te raden. Samen met een personal trainer ga je aan de slag om, met een juiste opbouw, de juiste (basis)techniek aan te leren, waardoor blessures uitgesloten blijven. 

Wat doet een personal trainer?
Onze personal trainers verzorgen veilige, effectieve en individuele trainingen gericht op jouw persoonlijke doelstelling. Dit doen ze door het ontwikkelen van de juiste kracht en conditie combinaties. Buiten het feit dat al onze trainers zijn opgeleid tot personal trainer, heeft elke trainer ook zijn eigen specialisme ontwikkeld. Denk hierbij aan voeding, vechtsport, gewichtheffen, functionele training, lifestyle of mentale gezondheid. Dit zorgt ervoor dat iedereen, ongeacht sportniveau, hier terecht kan voor personal training.

Hoe ziet het traject eruit?
Progressie kan pas gemeten worden op het moment dat je weet waar je nu staat en wat je wilt bereiken. Tijdens een vrijblijvend persoonlijk intakegesprek, met een van de personal trainers, bespreken we je startpunt en doelstellingen. Daarbij wordt ook direct duidelijk wat je van ons kunt verwachten tijdens het traject. Is dit wat je zoekt? Dan wordt er een trainingsprogramma opgesteld dat volledig is afgestemd op jouw situatie en doelstellingen. Gedurende het traject worden er testen gedaan en evaluaties gehouden om te zien of je daadwerkelijk de goede richting op gaat of dat er een aanpassing gedaan moet worden. Door het inhuren van een personal trainer, heb je een stok achter de deur en weet je zeker dat je jouw doel gaat behalen!

Interesse in Personal Training?

Vul hier je gegevens in en een van onze Personal Trainers neemt z.s.m. contact met je op.

Wist je dat Personal Training ook
buiten openingstijden mogelijk is?
Ook als je een druk gezinsleven of een
drukke baan hebt, kan je voor
Personal Training bij ons terecht.  

Sportschool Bushido biedt kinderfeestjes aan voor karate, kickboksen, judo en hiphop streetdance. 

De kinderfeestjes worden gehouden op een zaterdag van 14.00-16.30 uur. Een andere dag is mogelijk in overleg. De locatie waar de kinderfeestjes gegeven worden, is de locatie van Sportschool Bushido aan de Grote Brugsegrintweg 44 in Tiel. Deze locatie bevindt zich schuin tegenover de Kranshof, waar onder andere de Jumbo gevestigd zit.

Door wijzigingen in het parkeerbeleid rondom de locatie, is het mogelijk dat het vinden van een parkeerplek iets meer tijd vraagt. Om dit te voorkomen kunnen wij van tevoren advies geven over waar je het beste kunt parkeren.  

Wat gaan we doen tijdens het kinderfeestje?
Tijdens het kinderfeestje gaan de kinderen op een leerzame wijze, maar natuurlijk ook in spelvorm karate, kickboksen, judo of hiphop streetdance leren. Bij karate en judo krijgen alle kinderen een echt karate of judo pakje aan. Voor hiphop streetdance mogen de kinderen zelf hun leukste outfit uit de kast trekken en voor kickboksen mogen de kinderen een korte broek en sportshirt aantrekken, wij verzorgen de attributen. Tip! Geef dit ook door op de uitnodiging voor het kinderfeestje.

Tussentijds krijgen de kinderen wat te drinken en rond 16.00 uur gaan de kinderen pannenkoeken eten.

Naar wens kan er tijdens de eerste pauze ook ruimte gemaakt worden voor taart eten of cadeautjes uitpakken. Uiteraard krijgt de jarige ook van ons een cadeautje. Daarbij krijgen alle kinderen na afloop een beloning mee naar huis. 

Prijzen?
Kinderfeestjes bij Sportschool Bushido worden verzorgd vanaf 8 kinderen. De kosten per kind zijn €9,50. Aangezien wij op de locatie aan de Grote Brugsegrintweg niet beschikken over een pinautomaat, willen wij je vragen rekening te houden met een contante betaling. 

Wil jij ook jouw kinderfeestje bij Bushido vieren?

Vul hier je gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Fysiotherapie van Laar

Fysiotherapie van Laar beschikt over een nette ruime behandelkamer binnen Sportschool Bushido. De samenwerking tussen Sportschool Bushido en Fysiotherapie van Laar maakt het mogelijk dat indien nodig tijdens de behandeling van uw klacht gebruik gemaakt kan worden van een oefenzaal of de fitnessruimte. Vanaf 1 januari 2006 hebben patiënten geen verwijsbrief meer nodig van een huisarts voor een bezoek aan de fysiotherapeut. U kunt dus rechtstreeks terecht bij de fysiotherapeut. De fysiotherapeutische zorg wordt door praktisch alle zorgverzekeraars volledig vergoed.

Op www.defysiotherapeut.com staat vermeld op welke wijze de verschillende zorgverzekeraars de directe toegankelijkheid ondersteunen en in hoeverre fysiotherapie in aanvullende verzekeringen wordt vergoed. Als uw zorgverzekering niet onder de met Fysiotherapie van Laar gecontracteerde zorg valt, of als u onvoldoende verzekerd bent voor fysiotherapie dan ontvangt u van Fysiotherapie van Laar een nota. Deze kunt u zelf indienen bij uw zorgverzekeraar. Per zorgverzekeraar kunt u behandelingen in veel gevallen gedeeltelijk vergoed krijgen. Dit is echter per zorgverzekeraar verschillend. Informeer zelf naar de vergoedingen.

Openingstijden Tiel:
Maandag Gesloten
Dinsdag 07.30 tot 13.00 uur
Woensdag 20.00 tot 22.00 uur
Donderdag Gesloten
Vrijdag 07.30 tot 15.00 uur
Weekend Gesloten

 

Vragen of een afspraak maken?
Tel: 06 83980896
E-mail: info@fysiotherapievanlaar.nl

Jeugdsportfonds Gelderland

Ieder kind verdient een kans om te kunnen sporten. Echter niet alle gezinnen in Nederland hebben het geld om hun kind(eren) te laten sporten. Jeugdsportfonds zet zich ervoor in dat wel alle kinderen die graag willen sporten, ook kunnen gaan sporten. Vanuit verschillende donaties en door hulp vanuit de overheid maken zij dit mogelijk.

Het Jeugdsportfonds betaalt de contributie voor kinderen uit gezinnen die leven van een uitkering of een laag inkomen hebben. Jeugdsportfonds keert deze vergoeding uit rechtstreeks aan Sportschool Bushido en in uitzonderlijke gevallen als er budget over is voor een kind, kan Jeugdsportfonds ook tegemoet komen in de aanschaf van sportattributen of –kleding.

Wilt u meer weten over Jeugdsportfonds, neem dan eens een kijkje op de website
www.jeugdsportfonds.nl.

 

Mocht u zelf een aanvraag willen doen voor uw kind(eren), kijk dan op www.jeugdsportfonds.nl/fonds/gelderland/.

Bedrijfsfitness Nederland

Via het Nationaal Bedrijfsfitness Plan kunt u met belastingvoordeel
sporten bij Sportschool Bushido. Een voordeel voor u zelf en een voordeel voor uw werkgever. Een van de voordelen van sporten is namelijk dat u productiever bent in uw werk als gevolg van de stoffen die in het lichaam vrij komen na het sporten, maar ook dat u minder vaak ziek zult zijn doordat u beter bestand bent tegen virussen.

 

Tevens is Bedrijfsfitness Nederland aan te raden voor de sectoren waarin licht tot zwaar lichamelijk werk verricht wordt. Juist in deze sectoren is het fijn om een sterke rug en goede beenspieren te hebben, zodat versleten knieën of pijn in de onderrug u niet belemmeren in uw werkzaamheden. Wilt u weten of u in aanmerking komt of heeft u andere vragen? Neem contact op met Bedrijfsfitness Nederland!

Tel: 0513 633111
E-mail: info@bfnl.nl

 

Of kijk voor meer informatie op de website, www.bedrijfsfitnessnederland.nl.