Mixed Martial Arts (MMA)

Categorie
Lessen

Ben jij op zoek naar het complete plaatje, waarbij het gevecht zowel staand als op de grond plaatsvindt? Probeer dan eens een MMA-training. MMA staat voor Mixed Martial Arts, oftewel gemengde vechtsporten. Tijdens de gevechten wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken uit onder andere het Braziliaans Jiu Jitsu, grappling en kickboksen. MMA wordt wereldwijd steeds bekender. Dit heeft de sport onder meer te danken aan het grote succes van organisaties zoals de UFC (Ultimate Fighting Championship) in de Verenigde Staten.

Tijdens de MMA-trainingen besteden wij aandacht aan techniek, conditie, snelheid, lenigheid, kracht, explosiviteit en mentaliteit. De trainingen zijn laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk, ongeacht je leeftijd, conditie of niveau.
Tijdens de trainingen wordt veel aandacht besteedt aan het leren van de basistechnieken van MMA.

Ben jij benieuwd naar een les van een van onze ervaren MMA trainers? Meld je dan aan voor een gratis proefles.

Vier met ons mee!Bushido's 50 jarig jubileum

Mis dit bijzondere event niet met clinics van o.a. Remy Bonyasky!

INTRODUCTIECURSUS KICKBOKSEN

Soms is de drempel net te hoog om zonder ervaring mee te trainen in een kickboksles. Heb ik wel voldoende conditie, wat moet ik me erbij voorstellen, is het niet te hard of ga ik met blauwe plekken naar huis? Om zulke vragen weg te nemen hebben wij de introductiecursus ontwikkelt. In 4 lessen, in een kleine groep en onder professionele begeleiding leren wij jou de basis van het kickboksen.
Deelnemen of meer info?