(Kick)boxing Personal Training

Wil je graag laagdrempelig 1 op 1 of als duo met bijvoorbeeld je partner, kickboksen of boksen onder de knie krijgen zonder dat je gelijk deel moet nemen aan een groepsles? Ben je opzoek naar een uitlaatklep waarbij je jezelf even helemaal uit kan leven op een stootzak, 1 op 1 met een trainer of met een partner? Wil je deze vorm van PT gebruiken als aanvulling op je leefstijl of wil je gewoon lekker fit worden en goed in je vel zitten dan is dit de perfecte personal training voor jou!

 

De eerste paar training zullen bestaan uit de basisbewegingen van het kickboksen en zal de nadruk liggen op techniek. Naarmate de lessen vorderen zal het conditionele aspect een steeds grotere rol gaan spelen. Alles gebeurt natuurlijk in het tempo dat het best bij jou past.

 

Interesse in een vrijblijvend intakegesprek en/of kennismaking met een van de trainers? Neem contact op via het contactformulier of bel/WhatsApp naar 0657775282.

Wist je dat Personal Training ook buiten openingstijden mogelijk is? Ook als je een druk gezinsleven of een drukke baan hebt, kan je voor Personal Training bij ons terecht. 

Interesse in Personal Training?

Vul hier je gegevens in en een van onze Personal Trainers neemt z.s.m. contact met je op.

    INTRODUCTIECURSUS KICKBOKSEN

    Soms is de drempel net te hoog om zonder ervaring mee te trainen in een kickboksles. Heb ik wel voldoende conditie, wat moet ik me erbij voorstellen, is het niet te hard of ga ik met blauwe plekken naar huis? Om zulke vragen weg te nemen hebben wij de introductiecursus ontwikkelt. In 4 lessen, in een kleine groep en onder professionele begeleiding leren wij jou de basis van het kickboksen.
    Deelnemen of meer info?