Revalidatie Gerichte Personal Training

Deze vorm van personal training is bedoeld als traject na of tijdens behandeling van een fysiotherapeut, chiropractor etc. Heb je door een (sport)blessure of fysiek trauma een functiebeperking aan het bewegingsapparaat dan kan onze revalidatie gerichte personal trainer jou helpen om bepaalde (sport)doelen alsnog te verwezenlijken.

 

Vooraf aan de trainingen vindt er een vrijblijvend intakegesprek plaats. Tijdens dit gesprek worden het fysieke verleden, heden en toekomstige (sport)doelen besproken. Aan de hand van dit gesprek wordt er een specifiek plan opgesteld wat je gaat uitvoeren met onze revalidatie gerichte personal trainer.

 

Wil je graag meer informatie omtrent deze vorm van personal training of heb je interesse in een vrijblijvend intakegesprek? Neem dan contact op via het contactformulier of bel/WhatsApp naar 0657775282.

Wist je dat Personal Training ook buiten openingstijden mogelijk is? Ook als je een druk gezinsleven of een drukke baan hebt, kan je voor Personal Training bij ons terecht. 

Interesse in Personal Training?

Vul hier je gegevens in en een van onze Personal Trainers neemt z.s.m. contact met je op.

    INTRODUCTIECURSUS KICKBOKSEN

    Soms is de drempel net te hoog om zonder ervaring mee te trainen in een kickboksles. Heb ik wel voldoende conditie, wat moet ik me erbij voorstellen, is het niet te hard of ga ik met blauwe plekken naar huis? Om zulke vragen weg te nemen hebben wij de introductiecursus ontwikkelt. In 4 lessen, in een kleine groep en onder professionele begeleiding leren wij jou de basis van het kickboksen.
    Deelnemen of meer info?