Algemene Personal Training

Samen aan de slag met een Personal Trainer voor jouw persoonlijk doelen, of het nu gaat om gewicht verliezen, sterker worden, conditie verbeteren of iets anders. Alles is mogelijk! Herken jij jezelf in een van onderstaande punten, dan is Personal Training zeker iets voor jou!

♦ Wil je er goed en representatief uitzien voor je werk, een bruiloft of een andere belangrijke gebeurtenis?
Heb je een lange tijd stil gezeten vanwege een blessure of ziekte?
Ben je pasgeleden moeder geworden en lukt het je maar niet van de zwangerschapskilo’s af te komen?
♦ Heb je overgewicht en raad de dokter of diëtist je aan op een gezonde wijze snel wat kilo’s te verliezen?
♦ Wil je graag de laatste kilo’s kwijt, maar weet je niet hoe? Of kan je wel een stok achter de deur gebruiken?
♦ Beheerst stress jouw leven en wil je graag aan jezelf werken door fysiek bezig te zijn?
♦ Ben je net gestopt met roken en wil je graag een gezonde leefstijl er op na houden?

Personal Training

Personal Training brengt vele voordelen met zich mee. Ben je nieuw in de Sportschool dan is een personal trainer zelfs aan te raden. Samen met een personal trainer ga je aan de slag om, met een juiste opbouw, de juiste (basis)techniek aan te leren, waardoor blessures uitgesloten blijven. 

Wat doet een personal trainer?
Onze personal trainers verzorgen veilige, effectieve en individuele trainingen gericht op jouw persoonlijke doelstelling. Dit doen ze door het ontwikkelen van de juiste kracht en conditie combinaties. Buiten het feit dat al onze trainers zijn opgeleid tot personal trainer, heeft elke trainer ook zijn eigen specialisme ontwikkeld. Denk hierbij aan voeding, vechtsport, gewichtheffen, functionele training, lifestyle of mentale gezondheid. Dit zorgt ervoor dat iedereen, ongeacht sportniveau, hier terecht kan voor personal training.

Hoe ziet het traject eruit?
Progressie kan pas gemeten worden op het moment dat je weet waar je nu staat en wat je wilt bereiken. Tijdens een vrijblijvend persoonlijk intakegesprek, met een van de personal trainers, bespreken we je startpunt en doelstellingen. Daarbij wordt ook direct duidelijk wat je van ons kunt verwachten tijdens het traject. Is dit wat je zoekt? Dan wordt er een trainingsprogramma opgesteld dat volledig is afgestemd op jouw situatie en doelstellingen. Gedurende het traject worden er testen gedaan en evaluaties gehouden om te zien of je daadwerkelijk de goede richting op gaat of dat er een aanpassing gedaan moet worden. Door het inhuren van een personal trainer, heb je een stok achter de deur en weet je zeker dat je jouw doel gaat behalen!

Wist je dat Personal Training ook buiten openingstijden mogelijk is? Ook als je een druk gezinsleven of een drukke baan hebt, kan je voor Personal Training bij ons terecht. 

Interesse in Personal Training?

Vul hier je gegevens in en een van onze Personal Trainers neemt z.s.m. contact met je op.    Chat openen
    Proefles of een vraag?
    Scan de code
    Hey jij daar! 👋
    Wil je een proefles of heb je een vraag?