Kickboksen Senioren

Categorie
Lessen

Wil je lekker fit worden, werken aan je lijf, afvallen of je zelfvertrouwen een flinke boost geven? Kom dan bij ons kickboksen. Een kickbokstraining biedt een complete work-out. Kickboksen is een manier om fit te worden en fit te blijven en het kan ook gebruikt worden om je zelfvertrouwen en weerbaarheid te verbeteren. Tijdens de lessen werken we aan techniek, conditie, snelheid, lenigheid, kracht, controle, explosiviteit en mentaliteit. De kickbokstrainingen ons zijn laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Ongeacht je leeftijd, conditie of niveau bieden wij verschillende trainingen aan.

Bij Sportschool Bushido werken verschillende trainers die allemaal op hun eigen manier een training verzorgen. Hierdoor leer je niet één specifieke kickboksstijl, maar krijg je de mogelijkheid om uit de verschillende stijlen de ‘stukjes’ te pakken die het beste bij jou passen. Al onze trainers zijn volledig gecertificeerd.

 

Vier met ons mee!Bushido's 50 jarig jubileum

Mis dit bijzondere event niet met clinics van o.a. Remy Bonyasky!

INTRODUCTIECURSUS KICKBOKSEN

Soms is de drempel net te hoog om zonder ervaring mee te trainen in een kickboksles. Heb ik wel voldoende conditie, wat moet ik me erbij voorstellen, is het niet te hard of ga ik met blauwe plekken naar huis? Om zulke vragen weg te nemen hebben wij de introductiecursus ontwikkelt. In 4 lessen, in een kleine groep en onder professionele begeleiding leren wij jou de basis van het kickboksen.
Deelnemen of meer info?