Bushido | Karate Sportschool Bushido Tiel
Om de kwaliteit van de Goju Ryu karate lessen te kunnen blijven garanderen, worden de trainingsmethoden en -technieken van sensei op sensei doorgegeven. Naast de gewone lessen, traint Sensei Ries (zelf oud-wereldkampioen en bondscoach) ook karateka's als Moreno en Timothy Petersen. Zij presteren op topniveau en zijn wekelijks te vinden bij Sportschool Bushido.
Goju Ryu Karate, Goju Ryu Karate Tiel, Karate Tiel, Vechtsport Tiel, Verdedigingssport Tiel, Vechtsport Bushido Tiel, Weerbaarheid Training Bushido Tiel, Weerbaarheid Tiel, IOGKF Karate Tiel, Ries van Toorn Bushido Tiel, Ries van Toorn karate Tiel
2882
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2882,ecwd-theme-bridge,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Karate

Om de kwaliteit van de lessen te kunnen blijven garanderen, worden de trainingsmethoden en -technieken van sensei op sensei doorgegeven. Naast de gewone lessen, traint Sensei Ries (zelf oud-wereldkampioen en bondscoach) ook karateka’s als Moreno Sheppard en Timothy Petersen. Zij presteren op topniveau en zijn wekelijks te vinden bij Sportschool Bushido. 

Dat Sportschool Bushido een groot onderdeel uitmaakt van de karate wereld is niet alleen te zien aan de sporttalenten die vechten uit naam van de club, ook is het te zien aan de grote hoeveelheid zwarte banders die zijn opgeleid door Sensei Ries van Toorn.

“Wereldkampioen worden, kan je ook met alleen je vuisten”