Karate

Categorie
Lessen

Om de kwaliteit van de lessen te kunnen blijven garanderen, worden de trainingsmethoden en -technieken van sensei op sensei doorgegeven. Naast de gewone lessen, traint Sensei Ries (zelf oud-wereldkampioen en bondscoach) ook karateka’s als Moreno Sheppard en Timothy Petersen. Zij presteren op topniveau en zijn wekelijks te vinden bij Sportschool Bushido. 

Dat Sportschool Bushido een groot onderdeel uitmaakt van de karate wereld is niet alleen te zien aan de sporttalenten die vechten uit naam van de club, ook is het te zien aan de grote hoeveelheid zwarte banders die zijn opgeleid door Sensei Ries van Toorn.

“Wereldkampioen worden, kan je ook met alleen je vuisten”

INTRODUCTIECURSUS KICKBOKSEN

Soms is de drempel net te hoog om zonder ervaring mee te trainen in een kickboksles. Heb ik wel voldoende conditie, wat moet ik me erbij voorstellen, is het niet te hard of ga ik met blauwe plekken naar huis? Om zulke vragen weg te nemen hebben wij de introductiecursus ontwikkelt. In 4 lessen, in een kleine groep en onder professionele begeleiding leren wij jou de basis van het kickboksen.
Deelnemen of meer info?