Les Registraties

Vind hier de laatste informatie rondom onze diensten en de Corona maatregelen

Attentie: lees onder het rooster de nieuwe corona update 14-10-2020

 

Wees saamhorig in deze tijd, vergeet je niet 8 uur van tevoren af te melden als je niet kan trainen. Zo kan iemand anders sporten die graag wilt!

UPDATE CORONA MAATREGELEN

 

Na aanleiding van onderstaande regels die wij gekopieerd hebben van de website

Rijksoverheid “De Nederlandse aanpak en maatregelen”, zal Sportschool Bushido zich

daar geheel aan conformeren. De huidige regels, die tot 22.00 uur 14 oktober 2020

gelden voor de sportschool zullen hierdoor ook aangescherpt worden.

 

Spelregels voor sport in het kort

Om groepsvorming en sociale contacten te verminderen en het aantal reisbewegingen te reduceren, komen er nieuwe maatregelen voor sport. In het kort zijn de spelregels voor het sporten vanaf 14 oktober 22:00 uur:

 • Sporten voor volwassenen is alleen toegestaan als het mogelijk is om onderling 1,5 meter afstand te houden.
 • Maximaal 4 personen mogen samen sporten.
 • Voor individuele binnensporten geldt een maximum van 30 personen per zelfstandige ruimte.
 • Voor individuele buitensporten geldt een maximum van 4 personen per groepje (exclusief instructeur).
 • Er mogen meer groepjes naast elkaar sporten zolang er meer dan 1,5 meter tussen de groepjes zit.
 • En zolang er een duidelijke afbakening is van de verschillende groepjes en zij niet mengen.
 • Er worden geen wedstrijden gespeeld.
 • Voor topsporters gelden uitzonderingen.
 • Kinderen en jongeren tot en met 17 jaar hoeven tijdens het sporten onderling geen 1,5 meter afstand te houden. Maar er worden geen wedstrijden gespeeld. En kinderen met klachten blijven thuis.
 • Publiek bij sport is niet toegestaan.
 • Sportkantines, kleedkamers en douches zijn dicht.

 

Blijvende maatregelen

Heb je klachten, blijf thuis.
Laat het ons weten als je positief bent getest en wanneer je voor je test nog ben wezen trainen. Desinfecteer je handen regelmatig.
Trainingsmateriaal schoonmaken na gebruik.
Houd 1,5 meter afstand ten opzichte van andere sporters.
Niet blijven hangen na het trainen.

Aangescherpte maatregelen.

Ondanks de aangescherpte maatregelen zijn we blij dat de sportschool open mag blijven. Deze aangescherpte regels zullen alleen nog meer beperkingen met zich meebrengen.
Kleedkamers: Deze zijn voorlopig niet meer te gebruiken (ook niet in de ochtend).
Contactsporten: Aangezien er vanaf 18 jaar geen contact meer gemaakt mag worden zullen deze lessen hoofdzakelijk uit algemene en specifieke technische conditie- en stootzaktraining bestaan waarbij uiteraard de 1,5m regel van toepassing zal zijn.

Jeugdlessen: Tot 18 jaar zullen hier geen veranderingen in plaatsvinden.
Mondkapjes: Vanaf 13 jaar, bij binnenkomst, bij het verlaten en bij loop bewegingen in de sportschool zal het dragen van een mondkapje verplicht zijn. In de trainingsruimte heb je hier een vrije keuze in.

 

Zo veilig mogelijk trainen d.m.v. registreren.

Het Corona virus laait momenteel weer op en door de weeromstandigheden wordt verantwoord buitensporten steeds moeilijker. In verband met ons streven om het besmettingsgevaar binnen de sportschool tot een minimum te beperken, hebben we besloten om het reserveringssysteem aan te houden voor bepaalde lessen en sommige fitness uren.

Fitness: De maandagavond van 18.00 uur tot 22.00 uur wordt steeds drukker bezocht. Om de toegestane maximum aantal van 30 deelnemers te garanderen zullen op deze tijden het reserveringssysteem van toepassing zijn. De reserveringstijden zijn: 18.30, 19.30 en 20.30. Vooralsnog geldt dit alleen voor de maandagavond. Mochten andere momenten ook drukker worden, kunnen hier uitbreidingen op komen. Hoe te reserveren lees je hieronder.
Stootzaktraining, Kracht en Conditie, HiiT en Kettle Bell training: Omdat we voor iedereen een zo veilige mogelijke omgeving willen creëren komt het maximaal aantal deelnemers voor deze lessen op 12 te staan. Ook hiervoor moet je reserveren.

Online uw les reserveren via onze website.

Het reserveren gaat nog steeds via het aanmeldsysteem via onze website www.sportschoolbushido.nl/lesregistraties.

Annuleren kan tot uiterlijk 8 uur van tevoren. Deze plek valt dan open, waardoor iemand anders nog de mogelijkheid heeft om op het laatste moment te reserveren of vanuit de wachtlijst te worden overgeplaatst. Wij zouden graag een beroep doen op saamhorigheid bij dit stuk. Heb je een 10 ritten kaart dan moet je ook reserveren via de website. Iedereen kan maximaal 4 lessen vooruit reserveren zodat iedereen gelijke kansen heeft om te kunnen sporten, als de les is afgelopen kan je een nieuwe reservering maken. Alle reserveringen na 1 november zijn uit het systeem gehaald.

Ventilatie.

Alle trainingsruimten in de sportschool zijn voorzien van mechanische ventilatie die verse lucht vanuit buiten aanvoeren en oude lucht afvoeren naar buiten. Ook zullen we zoveel mogelijk ventileren door het openen van deuren en ramen. Het kan zijn dat het door koude weersomstandigheden in de sportruimte kouder is dan je gewend bent. Speel hierop in door het aantrekken van een extra kleding laag, zodra je warm bent dan kan je die laag weer uittrekken.