Corona Update

Vind hier de laatste informatie rondom onze diensten en de Corona maatregelen

Attentie: lees onder het rooster de nieuwe corona update 18-11-2020

 

Wees saamhorig in deze tijd, vergeet je niet 8 uur van tevoren af te melden als je niet kan trainen. Zo kan iemand anders sporten die graag wilt!

UPDATE 13-01-2021

 

Gisteren tijdens de persconferentie is duidelijk geworden dat de lockdown verlengd wordt tot ten minste 9 februari. Desondanks is er twee weken geleden een nieuw jaar aangebroken. 2021, een frisse start met oneindig veel mogelijkheden. Mogelijkheden die wij als sportschool ondanks de maatregelen niet onbenut willen laten!We mogen nog niet binnen sporten maar het doet ons goed om te zien dat er veel gebruik wordt gemaakt van de mogelijkheid om vrij te trainen op ons buitensportterrein aan de Wadenoijenlaan 300, Tiel (RKTVC). Mede hierdoor gaan we het aanbod uitbreiden en kan er vanaf vandaag getraind worden op de volgende tijdstippen:

 

Maandag 19.00 – 21.00
Dinsdag 09.00 – 10.00
Woensdag 19.00 – 21.00
Donderdag 09.00 – 10.00
Zaterdag 10.00 – 12.00

 

De Bushido-jeugd krijgt inmiddels al twee weken les van onze instructeurs. Ook hier is de opkomst super. We zijn blij dat jullie met grote getalen aanwezig zijn en ondanks dat we buiten moeten trainen toch de juiste motivatie hebben om lekker te komen knallen! Ieder jeugdlid van Sportschool Bushido is welkom om te trainen op onderstaande tijdstippen. Wil je liever niet alleen komen? Neem dan een vriendje en/of vriendinnetje mee zodat hij/zij kennis kan maken met jouw sport.

 

De lessen worden gegeven op onderstaande tijdstippen/locaties:

 

Maandag 16.00 tot 17.00, verzamelen bij Sportschool Bushido, Tiel
Dinsdag 16.00 tot 17.00, verzamelen bij Hockeyvereniging, Geldermalsen
Woensdag 16.00 tot 17.00, verzamelen bij Sportschool Bushido, Tiel
Vrijdag 16.00 tot 17.00, verzamelen bij Hockeyvereniging, Geldermalsen
Zaterdag 10.00 tot 11.00, verzamelen bij Wadenoijenlaan 300, Tiel (RKTVC)

 

Ben jij al gratis geabonneerd op ons YouTube kanaal? Hier vind je tal van trainingen die je thuis voor de buis, laptop of telefoon uit kan voeren. Wij nemen dagelijks nieuwe video’s op zoals Kracht & Conditietraining, HiiT/WOD, HiiT/BBB, Stootzak/kickbokstraining, MMA, Karate, Kettle Bell training en nog veel meer! Link à  https://www.youtube.com/channel/UCJIzUyIi_uvwYUQcKcRP3_A

Kortom, wij staan niet stil en innoveren/verbeteren onze diensten waar nodig. En wij zijn dan ook tros om te zien dat ook jullie niet stil zitten maar lekker trainen. Heb je tips voor ons laat het weten door een reactie op deze mail. #Stilstaanisachteruitgang.

 

Wij zijn als team hard opzoek naar gepaste oplossingen voor wat betreft compensaties. Dit heeft echter meer tijd nodig en wij hopen dat jullie ons het vertrouwen en die tijd willen geven. Wij komen hier zo snel mogelijk op terug via de mail. Ben je het tot die tijd echter niet eens met een afschrijving of is er een andere reden waardoor wij de contributie niet kunnen afschrijven, laat dit ons dan aub weten door te bellen/WhatsApp naar +31 657775282 of door te mailen naar info@sportschoolbushido.nl. Wij weten zeker dat we in goed overleg tot een gepaste oplossing kunnen komen. We verzoeken iedereen daarom vriendelijk om niet de contributie terug te boeken.

 

Ondanks de maatregelen staan wij ook nu voor jullie klaar.

 

Team Bushido