LogoZwart-1

Welkom bij Outdoor Team Bushido. De outdoor locatie voor survival-, obstaclerun training en bootcamp

Algemene informatie

Proefles

 

Het is bij Outdoor Team Bushido altijd mogelijk om kosteloos een proefles te volgen. Een proefles kan je volgen tijdens de reguliere lessen op de aangegeven trainingsdagen. Tijdens de proefles is het mogelijk om aan te sluiten bij de reguliere lessen. Uiteraard word je begeleid, echter is deze begeleiding minder intensief dan tijdens een try-out training. Beheers je de basis klimtechnieken al dan is een proefles zeker iets voor jou!

 

Try-out training

 

Tijdens de Try-out training steken we extra tijd in het aanleren van de basis klimtechnieken. Denk hierbij aan de schippersslag (voetklem), de apenhang en de techniek om vanuit de apenhang op het touw te komen. Dit is de ideale gelegenheid om kennis te maken met de survival- en obstaclerun sport.

Try-out trainingen vinden plaats op iedere eerste zondag van de maand.

 

Verzekering

 

De verzekering sluit je zelf af via de website van SBN. Door deze verzekering af te sluiten ben je automatisch verzekerd tijdens trainingen op onze baan en bij deelname aan survivalrun wedstrijden.

Een lidmaatschap kost € 17,50 per jaar (tarief 2019).

Lid worden

 

Is de proefles of Try-out training goed bevallen? Word dan lid en sluit een abonnement af bij Sportschool Bushido. Op de trainingslocatie zijn inschrijfformulieren aanwezig. Nadat je deze hebt ingevuld en ingeleverd ben je lid bij Sportschool Bushido. Het voordeel hiervan is dat je van beide werelden profiteert. Als een training niet doorgaat vanwege het weer of als je herstellende bent van een blessure dan kan je altijd binnen een training volgen of gaan fitnessen. Ieder lid krijgt van ons een clubpas. Zorg dat je deze pas altijd bij je hebt, zodat we kunnen zien dat je lid bent en hoe vaak je traint. Deze clubpas geeft ook toegang tot Sportschool Bushido.

Kleedruimte en kantine

 

Het is tijdens trainingsdagen mogelijk om gebruik te maken van kleedruimtes en kantine van voetbalclub RKTVC. Outdoor Team Bushido stelt zich niet aansprakelijk voor diefstal of het kwijtraken van persoonlijke eigendommen. We raden je daarom aan om geen waardevolle spullen achter te laten in de kleedruimtes. Zorg ervoor dat je schoeisel schoon is bij het betreden van deze ruimtes en laat het weer netjes achter.

 

Kledingadvies

 

  • Train in een lange sportlegging of running tight. Dit om schaafplekken, door o.a. het klimmen, te voorkomen. Ook bij mooi weer raden we aan om met een lange broek te sporten.

 

  • Dikke en hoge sokken die de scheenbenen bedekken zijn aan te raden.

 

  • Draag buitenschoenen met een goed profiel. Bijvoorbeeld trailrun schoenen of echte survivalrun schoenen. Heb je deze niet, trek dan in ieder geval schoenen aan die vies mogen worden.

 

  • Draag tijdens een trainingsavond bij schemering altijd een hoofdlampje en/of een veiligheidsvestje. Het kan voorkomen dat we tijdens trainingen het terrein verlaten. Zorg ervoor dat je goed zichtbaar bent.

 

  • Kleed je op het weer. Draag bij lagere temperaturen een thermoshirt onder je gewone shirt en eventueel een muts. Dit is doorgaans voldoende. Een koude start is niet erg, je krijgt het vanzelf warm.

 

  • Draag geen handschoenen. Dit is niet handig tijdens het klimmen.
Praktische informatie

Lestijden

 

Dinsdag:

Survival,- obstaclerun training

12 t/m 15 jaar 18.00 – 19.00

Survival,- obstaclerun training

16+ 19.00 – 20.15

Donderdag:

Survival,- obstaclerun training

16+ 19.00 – 20.15

 

Proefles kan op dinsdag en donderdag. Try-out training op de eerste zondag van de maand.

Contact

 

Outdoor Team Bushido
Wadenoijenlaan 300, 4006 AW Tiel
06-13601592
Josvantoorn15@hotmail.com
www.sportschoolbushido.nl

Sportschool Bushido
Latensteinseweg 11A, 4005 EG Tiel
0344-631473
info@sportschoolbushido.nl
www.sportschoolbushido.nl

Toegang

 

De trainingslocatie is alleen toegankelijk voor leden van Outdoor Team Bushido tijdens de reguliere trainingstijden. Het is niet toegestaan om zelf gebruik te maken van het terrein en de hindernissen. Gelieve de clubpas van Sportschool Bushido mee te nemen naar de training.

Parkeren

 

Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein van RKTVC, gelegen aan de Wadenoijenlaan 300 in Tiel.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for outdoorteambushido is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.