Bushido | Personal Training Sportschool Bushido Tiel
Door het inhuren van een personal trainer, heb je een stok achter de deur en weet je zeker dat je jouw doel gaat behalen!
PT, Personal Training, Tiel, Sportschool Bushido, Bushido Tiel, PT Tiel, PT Bushido, afvallen, fitnessdoelen
3193
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-3193,ecwd-theme-bridge,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Personal Training

Mythe
Vaak wordt gedacht dat een personal trainer er alleen is voor de bekende Nederlander. Vroeger was dat ook zo, tegenwoordig is de drempel om met een personal trainer de handen ineen te slaan nog nauwelijks aanwezig en steeds meer personal trainers staan klaar om, met jou, jouw doelen te verwezenlijken.

 

Heb je een doel, maar weet je niet goed hoe je deze kan bereiken?

Steeds meer mensen schakelen een personal trainer in om hun (sport)doelen te verwezenlijken. Of je nu gewicht wilt verliezen, sterker wilt worden, je conditie wilt verbeteren, je fitter wilt voelen of juist wilt aankomen. Een personal trainer is de oplossing om ervoor te zorgen dat je jouw doel, binnen een bepaalde periode gaat bereiken.

bushido-bodyfit

Ben je nieuw in de Sportschool dan is een personal trainer zelfs aan te raden. Samen met een personal trainer ga je aan de slag om, met een juiste opbouw, de juiste (basis)techniek aan te leren, waardoor blessures uitgesloten blijven.  Ook topsporters huren steeds vaker een personal trainer in om tijdens het seizoen te kunnen pieken en om buiten het seizoen toch fit te blijven.

Wat doet een personal trainer?
Onze personal trainers verzorgen veilige, effectieve en individuele trainingen gericht op jouw persoonlijke doelstelling. Dit doen ze door het ontwikkelen van de juiste kracht en conditie combinaties. Buiten het feit dat al onze trainers zijn opgeleid tot personal trainer, heeft elke trainer ook zijn eigen specialisme ontwikkeld. Denk hierbij aan voeding, vechtsport, gewichtheffen, functionele training, lifestyle of mentale gezondheid. Dit zorgt ervoor dat iedereen, ongeacht sportniveau, hier terecht kan voor personal training.

Hoe ziet het traject eruit?
Progressie kan pas gemeten worden op het moment dat je weet waar je nu staat en wat je wilt bereiken. Tijdens een vrijblijvend persoonlijk intakegesprek, met een van de personal trainers, bespreken we je startpunt en doelstellingen. Daarbij wordt ook direct duidelijk wat je van ons kunt verwachten tijdens het traject. Is dit wat je zoekt? Dan wordt er een trainingsprogramma opgesteld dat volledig is afgestemd op jouw situatie en doelstellingen. Gedurende het traject worden er testen gedaan en evaluaties gehouden om te zien of je daadwerkelijk de goede richting op gaat of dat er een aanpassing gedaan moet worden. Door het inhuren van een personal trainer, heb je een stok achter de deur en weet je zeker dat je jouw doel gaat behalen!

Interesse in Personal Training?

Vul hier je gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met je op.